INSTAPKLARE APPARTEMENTEN

Ga maar al lekker onderuit liggen... het leven kan beginnen! 

Park Lodge biedt nieuwappartementen die u een zorgeloos leven garanderen. Elk appartement beschikt over een prachtige leefruimte die geniet van veel  lichtinval dankzij de grote raampartijen. U profiteert er van een adembenemend uitzicht op de groene binnentuin, bossen of het uitzicht op Lummen dorp. De volledige uitgeruste en open keuken is voorzien van alle comfort en heeft aansluitend een was- en bergruimte. Achteraan treft u steeds 2 of 3 slaapkamers/bureau met centraal een volledig ingerichte badkamer met dubbele wastafel en inloopdouche.  

 

ONTDEK DE RUIME

TERRASSEN

Beleef het buitengevoel tot in uw woonst!

Bent u een echte zonneklopper, houdt u van de ochtendzon bij uw ontbijt of geniet u eerder van de avondzon op uw terras? Elk appartement beschikt over een ruim terras waarvan u de oriëntatie zelf kan kiezen.

 

Houdt u van een groene ruimte rondom uw woonst? Dan zijn de gelijkvloerse appartementen zeker iets voor u! De hagen bieden u optimale privacy en een natuurbeleving tot in uw leefruimte.

 

Opteert u voor een ultiem uitzicht op het hoogste niveau? Kies dan zeker voor de penthouse met een terras rondom uw leefruimte.

 

VOOR IEDER WAT WILS

Profiteer van een ruim aanbod voor elk budget

Park Lodge biedt een ruime keuze in appartementen en prijzen. U kan opteren voor een gelijkvloers appartement, een woonst op verdiep of ga 'all the way' en kies een penthouse. Ook de oriëntatie, ligging en het uitzicht kan u kiezen. Laat u begeleiden door onze makelaar en kies de woonst die het best aansluit bij uw wensen!   

 

GENIET VAN EEN 

MOOI AANGELEGDE

BINNENTUIN

Een mooi kader rondom je woonst!

De mooi aangelegde binnentuin is onmiskenbaar een belangrijke troef voor het project. U geniet er van een aangename ruimte om te kuieren of even te verpozen. Bovendien biedt de parktuin u een mooi uitzicht en kader om te wonen.

 

ONDERGRONDSE PARKEERGARAGE

Ieder een staanplaats en berging

 

In de ondergrondse parking wordt voor elk appartement een individuele autostaanplaats en berging voorzien.  Vanuit de ondergrondse garage is elk appartement rechtstreeks toegankelijk met een kwaliteitsvolle lift. Een sectionaalpoort en toegangscontrole zorgen voor voldoende veiligheid.

 

EEN WONING OP UW MAAT

Pas de indeling & afwerking aan naar uw wensen

U kan opteren voor de volledige en kwaliteitsvolle standaardvoorziening inbegrepen in de aankoopprijs. Of u kan de woning helemaal aanpassen naar uw wensen wanneer u op plan koopt. In overleg met onze dienst klantenbegeleiding kan u de indeling, elektriciteitsplannen en materialen zelf uitkiezen. Wenst u bijvoorbeeld een extra slaapkamer, bureau of tv-kamer te voorzien? Dat kan wanneer u op plan koopt. Een ervaren interieurarchitect adviseert u graag over de meest ideale indeling.  In de ruime showroom van onze leveranciers kan u de vloeren, badkamer en keuken uitkiezen die het beste bij uw smaak en budget passen. 

 

KIES RESOLUUT VOOR KWALITEIT & COMFORT

En het leven kan beginnen!

Alle appartementen worden volledig afgewerkt met kwalitatieve en duurzame materialen. Zo worden de ramen voorzien in aluminium met hoogrendements-beglazing. En ook in de rest van de appartementen worden de laatste normen gehanteerd voor wat betreft de geluids- en thermische isolatie. Bovendien worden voor elk appartement zonnepanelen voorzien. Geen zorgen dus over hoog oplopende energiefacturen, klusjes of onderhoud. Park Lodge, en het leven kan beginnen!

 

CONTACT

CONTACT 

011 255 155

immo@swevers.be